En kælder fuld af velvære - Artikel fra Vinderup nyt, december 2020

Det dufter beroligende af velvære det øjeblik, jeg træder indenfor i kælderen hos Clinique Velvære på Sevelvej 34 i Vinderup.
- Mange af mine kunder siger det samme, men jeg har været her så længe, at jeg ikke længere lægger mærke til det, smiler indehaver Henriette Søndergaard Christiansen, da jeg konstaterer, at klinikken allerede ved dørtrinnet lever op til sit navn.
Hun byder på kaffe og et stykke uimodståeligt fra Anthon Berg til min søde tand, og da vi sætter os i behagelige stole i det lille venterum, bider jeg mærke i, hvordan duftene i kombination med stille og beroligende wellness-musik får mig til at slappe endnu mere af, mens mit blik glider hen over hylder med de krops- og plejeprodukter, hun forhandler.
- Jeg har altid haft kvalitet for øje i min tilgang til min klinik. Det skulle gerne afspejles i indretningen, de behandlinger jeg tilbyder og de produkter, mine kunder kan købe. Produkterne har jeg nøje udvalgt, for jeg vil kun forhandle de reneste og mest naturlige produkter uden parabener og tilsætningsstoffer, forklarer hun og tilføjer, at hun i sin tid også tog sig rigtig god tid til at finde det helt rigtige logo og navn til klinikken. - Logoet er faktisk en gengivelse af en stuk i loftet i vores stue, siger hun til mit umiddelbare bud på inspiration hentet fra Østen.
Henriette uden for butikken.

Til marts er det 13 år siden, hun sagde farvel til kontorarbejde for at leve den passion ud, som farmoren må bære sin del af skylden for.
- Min farmor gav mig tit zoneterapi, og jeg nød i den grad at få mine tæer nusset af hende. Samtidig nød hun at forkæle mig, så det plantede en spire i mig om selv en dag at kunne forkæle andre med velvære, siger hun.
Kernekunden er den modne pige, der forkæler sig selv og sit ansigt, fødder eller hele kroppen med luksuriøs nydelse af afstressende pleje og massage, herunder massage med opvarmede lavasten, men i senere tid er der også kommet flere og flere mænd i stolen til fodpleje og på briksen til massage. Over år har Henriette Søndergaard Christiansen opbygget en stor og tilbagevende kundekreds, men der kommer hele tiden nye ansigter ned i hendes kælder-klinik, både til hendes behandlinger for det fysiske velvære, men også til hendes seneste tilbud med fokus på den mentale sundhed.
- Vi lever i en tid, hvor den mentale sundhed er udfordret af stress, rastløshed, søvnløshed, angst og andre kriser i livet. De mennesker har jeg længe haft et ønske om at kunne hjælpe, og da jeg gennem en kollega blev introduceret til BARS, fandt jeg den behandling, jeg gerne ville have og nu tilbyder, siger hun. BARS er en blid behandling, hvor Henriette Søndergaard Christiansen arbejder med energibaner, der løber mellem 32 punkter på hovedet. Med let berøring frigiver hun energi, der giver ro og klarhed og øger bevidstheden om at være til stede i nuet til at træffe nye valg i livet.
Ud over at forkæle kunderne med behandlinger, får hun i denne juletid mange henvendelser på køb af gavekort til julegaver.
- Og det er ikke kun fra sidste-øjebliks-manden, smiler hun og fortsætter:

- Ofte er det gavekort på et bestemt beløb, så modtageren selv kan vælge, hvad julegaven skal byde på af velvære hos mig, eller også er det gavekortet ”De 4 Årstider”.
De 4 Årstider har Henriette selv fået ideen til. Gavekortet indeholder fire dejlige behandlinger, der passer til hver sin årstid.